Navigáció
Eladó Telephely, Érd
Alapterület 1 400 m2,  10 298 m2 telek
Szobák száma
1450 millió Ft
Adatlap száma 10819293
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Telekméret: 10 298 m2

Ingatlan leírása

Telephely automata benzinkúttal


Érd központjától néhány percre lévő, 10 298 nm-es telken található, 1400 nm összterületű telephely eladó. FORGALMAS főút mentén, a 7-es és 6-os főutak közvetlen közelében, az M6-os, M0-ás, M1, M7 autópályák percek alatt elérhetőek.
Építési övezet: GKSZ-2
 
A telken több bérbe adott ingatlan található (mindenhol külön mérőóra van, a bérlők szívesen fenntartják a jogviszonyukat, maradnának). A zárt udvarban sok jármű (teherautóknak is) számára biztosított a parkolás lehetősége (kb. 3-4000 nm-en).
Napelem előkészítés (4 villanyóra 3X160 A )
 
Az ár tartalmazza:

Automata benzinkút: négy kútfej, teljes felszerelés + irodakonténerrel
 
2 db Csarnoképület: egy 400 nm és egy 600 nm nagyságú, acélszerkezetes szendvicspanel elemekből épült, a vonatkozó előírásoknak megfelelően kivitelezett, jól hasznosítható épületet, melyekből a nagyobbat is és a kisebbet is jelenleg asztalosműhelynek bérlik. Mindkettő körbejárható, sok parkolási lehetőség van.
 
Elöl a kisebb csarnok van (fűtése: kondenzációs kombi cirkó - gáz gáztartályról) Elejére egy bemutatótermet alakítottak ki. Épületen belül 4 db irodakonténer és több külön női+férfi Wc+zuhanyzó, valamint 2 db szerelőakna került kialakításra.
 
Hátul található a nagyobb csarnok (fűtése: légbefúvós fakazán), gépkocsikkal körbe járható, a jobb és baloldalon is található egymással szemben 3-3 nagy magasságú, elektromos felfelé nyíló ajtó. 31 m x 20 m, 6 m-es belmagassággal összesen 3 db szerelőaknás tehergépkocsik számára is alkalmas munkaállással, nagy teherbírású betonaljzattal, külön vizesblokkal rendelkezik.
 
Az iparterület előírásaira vonatkozó szabályok teljes betartása mellett épültek a csarnokok (tűzi víz és ipari áram az előírásoknak megfelelően kiépítve).
 
A két épület mögött egy 300 nm-es raktárcsarnok van, amely tárolásra, raktározásra  kiválóan alkalmas, ez jelenleg nem fűtött.
 
2 db lakóház a telek végében (külön mérőórák, elszeparált): egy  160 nm-es (+ 50 nm-es pince, + külön parkoló) felújított családi ház és egy 130 nm-es átlagos állapotú családi ház, beépített terasszal.
Fűtés villany, napkollektor, fatüzelésű kandalló.
 
Legelöl: Büfé: 2x50 nm-es kereskedelmi egység: a földszinten zöldséges, büfé vizesblokkal, az emeleten 1 szobás garzon (fürdőszobával és terasszal) található, ahol akár egy kisebb iroda is kialakítható, villanyfűtéses.
 
A telephely jelen pillanatban 2 helyrajzi számon található, ennek összevonása folyamatban van.
Hosszútávú bérlőkkel ( akik jelentős beruházást csináltak a bérleményben.
 
Irányár: 1.450.000.000 Ft
 
Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, hívását szeretettel várom!
 
Dr. Vincellér Zsuzsa
  +36 30 815-2510

Térkép

network solutions vs ipage